Services

Volledig technisch ontzorgen, dat is ons doel. Wij hebben de kennis, apparatuur en motivatie in huis om elk evenement tot een goed einde te brengen. Hieronder hebben wij onze specialiteiten staan. Klik op de verschillende knoppen voor meer informatie. Wil je meer informatie, een offerte opvragen of kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Digitale & hybride evenementen

Video- en netwerktechniek.

Online Event Support

Of het nu gaat om vergaderingen, congressen
of een optreden van je favoriete band.

Dry Hire

Verhuur van diverse apparatuur. o.a. zanginstallaties,
bandsets, luidsprekers, mengtafels en meer!

Werkwijze

Voorbereidend gesprek en eventueel een locatiebezoek.

Offerte wordt verstuurd. Akkoord? Dan gaan wij meteen aan de slag!

De dag van het evenement!
Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt!

Alle apparatuur opruimen en meenemen. Na het evenement een evaluatiemoment.

Geen enkel evenement is het zelfde. Een zakelijk evenement heeft bijvoorbeeld meer oog voor afwerking dan een muziekfestival waar het bier alle kanten op gaat. Vandaar dat een goede voorbereiding erg belangrijk is. Seinen Event Support zal altijd proberen om vooraf alle nodige informatie met u te bespreken, het liefst natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. In dit gesprek komen alle belangrijke details van het evenement naar voren; wat voor publiek wordt er verwacht, hoe groot is de ruimte van het evenement, hoe ziet het programmering eruit, en nog veel meer. Na afloop van het gesprek, en een eventueel locatiebezoek, zal er zo snel mogelijk een offerte opgemaakt worden, en naar u toe verstuurd worden. 

Zodra u met ons akkoord gaat, gaan wij naar de volgende fase: het voorbereiden van het project. In deze fase gaan wij alle apparatuur controleren op de werking, halen wij de poetsdoek er nog even overheen, en zorgen wij dat alles klaar staat voor jouw evenement. Door zo veel mogelijk werk vooraf gedaan te hebben, kunnen wij de opbouwtijd op locatie verminderen. In dit gehele proces houden wij u natuurlijk volledig op de hoogte.

Dan is de grote dag daar: jouw evenement. Wij zijn altijd ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen. Zodra alles is aangesloten doen wij een uitgebreide technische check, zodat alles zeker weten werkt. Dan is het alleen nog zaak van afwerken en alle onnodige dingen uit het zicht halen, en dan zijn wij klaar om te genieten van de show. 

Na afloop zorgen wij dat we alle apparatuur weer opruimen en meenemen. Wij zullen altijd ons best doen om achteraf nog een evaluatiemoment te plannen. Hierin bespreken wij alle punten die nog beter kunnen, maar ook wat er goed ging. En natuurlijk hopen wij dan alvast jouw volgende evenement in onze agenda te mogen zetten!