Evenemententechniek

Wij zijn groot geworden met evenementen. Al jaren lang komen wij op de mooiste feesten, bedrijfspresentaties, zakelijke evenementen en nog veel meer. Hieronder staan een aantal evenementen waar wij de evenemententechniek hebben mogen leveren.

Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie, en misschien staat jouw evenement hier binnenkort ook tussen!

De Koots

Tijdens een livestream van de Hanzehogeschool in Groningen mocht De Koots in de pauzes en overgangen de muziek verzorgen. Om te zorgen dat zij goed te horen waren voor de kijkers thuis, hebben wij voor hun het geluid mogen leveren. 

Afstudeeravond

Voor een studente van de opleiding Docent Muziek hebben wij de volledige techniek mogen verzorgen voor haar afstudeerproductie. Op deze avond kwamen diverse optredens aan bod. Een koor van middelbare school leerlingen, een band met diverse docenten van de school en een kleine akoestische setting waren onderdeel van het programma. Op deze avond hebben wij gebruik gemaakt van de geluidsinstallatie van de school, aangevuld met onze eigen luidsprekers. Daarnaast hebben wij een podium en alle verlichting geleverd. 

Feest / DJ set

In opdracht van Soundmasters hebben wij voor dit feest de volledige audiotechniek mogen leveren. Een volledige DJ set, draadloze microfoons en monitoren voor het podium, en nog een gave LED DJ booth zijn door ons gebruikt om er een geweldig feest van te maken!