Entertainment

Naast het leveren van licht, geluid en/of beeld apparatuur, heeft Seinen Event Support ook goede contacten met diverse bands en dj’s. Samen met hun zetten wij graag een fantastisch evenement voor jou neer! Of het nu gaat om een bruiloft, buurtfeest of zakelijk evenement, wij vinden altijd een passend optreden voor jou. Dit gecombineerd met geweldig geluid en een strakke lichtshow, is het een garantie dat het evenement tot een goed einde wordt gebracht.


Nieuwsgierig geworden? Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van ons aanbod.
Voor meer informatie vragen wij jou om contact op te nemen met ons.

Entertainment op bruiloften

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Wij helpen graag om de juiste invulling aan het feest te geven. Wij hebben een groot netwerk aan dj’s en bands, zo vinden wij altijd iets wat bij jullie past. Ook hebben wij diverse standaard shows, maar wij maken graag iets op maat voor jullie. En vergeet de extra’s natuurlijk niet! Bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, of een leuk spelletje tussendoor. 

Ook de ceremonie kunnen wij volledig verzorgen. Denk hierbij aan spraakversterking, sfeerverlichting, of zelfs een livestream! En vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij bekend op de meeste populaire trouwlocaties van Noord-Nederland. 

Voor meer informatie en prijzen kunnen jullie contact met ons opnemen, ook als jullie nog geen idee hebben wat jullie willen!

DJ Show

Los gaan op de hits van toen en nu? Of juist alle foute hits voorbij horen komen? Alles kan! Onze dj’s draaien wat jij leuk vindt! Samen met een lichtshow die mee gaat op de stijl van de muziek gaat het publiek gegarandeerd uit z’n dak!

Onze standaard show is te boeken vanaf €800,-. Voor meer informatie, extra mogelijkheden of direct boeken kunt u contact met ons opnemen.

Extra’s

Naast het standaard optreden met bijbehorende techniek, kunnen wij ook nog diverse extra’s leveren. Denk hierbij aan extra verlichting, extra geluid voor een presentatie of juist de hele techniek voor jouw evenement. Zelfs een dansvloer of SpecialFX (confetti, CO2 of koudvuur fonteinen) behoren tot de mogelijkheden. Wij maken met alle liefde een offerte op maat voor jou, geheel vrijblijvend.