Wij leveren livestreams, entertainment, licht en geluid en nog veel meer!

Bekijk ons promofilmpje!     🠪

Bekijk hieronder ons promofilmpje!

Wie zijn wij?

Seinen Event Support

Historie van Seinen Event Support

Seinen Event Support is een bedrijf dat is ontstaan uit de passie van eigenaar Marcel Seinen. Op jonge leeftijd was hij al geïnteresseerd in licht- en geluidstechniek. Na de middelbare school werd het tijd om zijn droom waar te maken. Hij is gestart met de opleiding Podiumtechniek (specialisatie Geluid), en niet veel later heeft hij zijn bedrijf gestart. Via diverse bedrijven heeft Marcel de kans gekregen om zichzelf te ontwikkelen. In het begin alleen als geluidstechnicus, maar al snel kwam daar ook licht- en videotechniek bij.

Wat wij doen

Vanuit Seinen Event Support levert Marcel samen met zijn collega’s licht-, geluids- en videotechniek voor allerlei evenementen. Van spraakversterking bij een presentatie, tot een volledig podium voor een festival. En ook livestreams en hybride evenementen horen bij het aanbod. Niks is te gek!

Naast het leveren van alle techniek is de apparatuur ook los te huur. Dit is vooral handig wanneer je zelf alle kennis wel in huis hebt, maar juist de apparatuur te kort komt. Ook dit verschilt van alleen een microfoon, tot een volledige licht- en geluidsset.  Als laatste is het ook mogelijk om alleen een technicus in te huren, wanneer je net dat ene handje hulp te kort komt bij het optreden. 

Evenemententechniek de koots

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in Groningen, en wij zijn het meest in Noord Nederland te vinden. Maar wij vinden een uitstapje naar het zuiden van het land helemaal geen probleem!

Voor een overzicht van de verschillende producties die wij al hebben mogen leveren, kun je kijken bij onze services. En voor meer informatie of een offerte kun je ons altijd bereiken via onze contact pagina.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook Seinen Event Support denkt aan het milieu. Voor onze producties, zowel vooraf, tijdens en achteraf, proberen wij op verschillende manieren onze ecologische voetafdruk te verlagen.

Kantoor & magazijn

Ons kantoor is gevestigd in een verzamelcomplex. Dit verzamelcomplex is niet aangesloten op het gasnet, en er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door een energiezuinig luchtbehandelingssysteem. Onze computers worden elke dag na het werk uitgezet, en wij maken gebruik van LED verlichting. Verder is er ook geen boiler en/of cv-ketel aanwezig.

Ons magazijn wordt passief verwarmd en gekoeld. Door de betonvloer blijft de temperatuur laag. Ook hier wordt gebruik gemaakt van LED verlichting. Alle afval wordt gescheiden ingezameld. 

Op productie

Tijdens onze producties wordt er alleen gebruik gemaakt van LED verlichting. Daarnaast wordt er voor de audio gebruik gemaakt van digitale versterkers. Deze vragen alleen de stroom die ze echt nodig hebben, en hebben daardoor een hoog rendement.

Voor onze draadloze microfoons gebruiken wij batterijen die niet oplaadbaar zijn, om zo de kwaliteit en levensduur te garanderen. Deze batterijen worden vervolgens weer mee terug genomen naar het magazijn, waar ze gebruikt worden voor apparaten zoals afstandsbedieningen of toetsenborden. Verder nemen onze medewerkers ook graag batterijen mee voor thuis. 

Al onze bekabeling is voorzien van klittenband. Dit zorgt er voor dat er minder tape gebruikt wordt op locatie.

De nieuwe electrische auto van Seinen Event Support

In de auto

Sinds 2023 wordt een groot deel van onze producties en apparatuur afgeleverd met elektrische auto’s. Zo dragen wij onderweg ook ons steentje bij aan een duurzamer evenement.