Licht en geluid Groningen

Op zoek naar licht en geluid voor jouw evenement in Groningen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment maakt van jouw evenement een gegarandeerd succes. Met meer dan 200 producten in de aanbieding hebben we altijd wel iets wat bij jouw evenement past. Wij bieden de juiste combinatie van licht en geluid om jouw droom werkelijkheid te maken.
Ook uw evenement zo goed verlicht? Kies dan voor Seinen Event support en vraag na naar de mogelijkheden!

Professionele service in Groningen

Weet je zelf niet zo goed wat je met al deze producten aan moet? Geen zorgen! Onze professionele service begeleidt jou door het hele proces heen. Opbouw, afbouw, en natuurlijk de coördinatie van het evenement zelf. Zo kan jij je richten op de rest van het evenement, terwijl onze experts zich met de techniek bezighouden.

Ruime keuze aan licht en geluid

Wij bieden keuze uit meer dan 200 verschillende producten. Ook bieden wij verschillende pakketten die specifiek zijn ingesteld op bepaalde evenementen. Van podcasts tot livestreams, van festivals tot toneelvoorstellingen. Of je nou een geweldige lichtshow neer wil zetten, een paar stevige speakers nodig hebt, of zelfs op zoek bent naar een karaoke machine: wij hebben het allemaal!
Ook uw evenement zo goed verlicht? Kies dan voor Seinen Event support en vraag na naar de mogelijkheden!